Når du har dyrket yoga, kan det være rart at sætte sig med en varm kop et eller andet. Men hvad skal det være? Skal det være te eller kaffe? Der er tit mange, der tror, at de, der elsker at dyrke yoga, også elsker at drikke te. Men så firkantet kan du ikke sætte det op. Det kommer jo an på den enkelte, og hvis det er kaffe, du nyder, er det jo bare med at lave dig selv en lækker kop kaffe, når du har dyrket dagens yoga.

Ingen regler om hvad du skal drikke

Der er naturligvis ingen regler om, hvad du skal drikke. Men har du længe drukket kaffe, og har du ikke rigtig prøvet at drikke te, kan det være, at du skal give dig selv den mulighed det er at lære at drikke te. Der findes rigtig meget god te derude, og det kan jo være, at du ender med at blive helt vild med te.

Du kan naturligvis også droppe både kaffe og te, hvis du ikke er til nogen af delene. Så kan det være, at du skal tage dig en kop kakao i stedet for? Find kakaokapsler til Dolce Gusto nu.

Vælg det du elsker mest

Det handler i bund og grund bare om at vælge den drik, du elsker mest. Er du til kaffe, er det bare kaffe, du skal lave. Er du til te, skal du jo bare lave te. Længere er den ikke.

Der er ikke noget rigtigt i at drikke te, når du har dyrket yoga. Du kan lige så vel lave dig selv en god kop kaffe og få lige så meget ud af den som en kop te.

Giver en blid tilbagevenden til hverdagen

Uanset hvad kan du bare være sikker på, at en varm kop te eller kaffe kan være med til at give dig en blid tilbagevenden til hverdagen, når du har dyrket dine yogaøvelser. Så skal du ikke starte lige på og hårdt men kan i stedet lige få en stille stund med ro i krop og sjæl med din varme kop kaffe eller te.