Har du længe gået og leget med tanken om at komme i gang med at dyrke yoga, kan det være, at du skal give det et skud i januar måned.

Mange yoga hold landet over

Det gode ved yoga er jo, at det er så nemt at finde et hold i nærheden af, hvor du bor. I de fleste fitnesscentre er der jo op til flere yoga hold, som du kan vælge at melde dig ind på. Eller også er der en decideret yoga skole eller lignende, hvor du også kan melde dig ind på et hold og komme i gang med yoga med det samme. Der er nok også store chancer for, at du kan finde et hold med yoga i lige netop din by.

Billigt at finde yogatøj

Derudover er januar som regel også kendt for de mange gode tilbud, der følger med januarudsalget. Derfor er det også det perfekte tidspunkt at finde dit nye tøj til at dyrke yoga i, og du kan også være heldig at finde et godt tilbud på din nye yogamåtte, hvis du står og mangler sådan en. Har du allerede alt det udstyr, du har brug for til at komme i gang med at dyrke yoga, er der jo ingen grund til at købe yderligere af det, og så skal du jo bare i gang med at finde ud af, hvor du kan starte til yoga.

Derfor er det sjældent at julen er et godt tidspunkt at starte

Det bedste tidspunkt at starte på en god vane er som regel nu. Dvs. jo før du kommer i gang jo bedre. Man kan altid have undskyldninger for at udskyde tingene til næste dag eller næste måned. Og er du klar på at starte nu, så er det også ganske fint at starte her i julemåneden.

Men hvis du er som de fleste, så er der alt for mange ting der fylder i december. Der er derfor ikke tid til at dyrke yoga. Der skal gøres julerent og købes julegaver. Maden til juleaften skal planlægges og hjemmet skal julepyntes. Juletræet skal købes og bæres ind. Derefter skal træet pyntes med juletræskæde, julehjerter og engle, samt meget andet andet flot julepynt. Hvis du starter med yoga midt i dette, så er sandsynligheden for at gå død i det alt for stor. Måske får du endda stress, hvilket yoga jo netop skal være med til at undgå. Find en periode med god tid og start her. Dette kunne meget vel være i januar.

Et godt tidspunkt at prøve det for første gang

Januar er også et rigtig godt tidspunkt at prøve yoga for første gang. Så har du ikke prøvet at dyrke yoga før, er januar et godt sted at starte. Der er som regel mange andre nybegyndere, der starter til yoga for første gang i januar måned, og på den måde kan du være sikker på, at du ikke er den eneste på holdet, der ikke har prøvet at dyrke yoga før. Husk at det kan være en god idé at melde dig ind på et hold for begyndere, hvis du gerne vil være sikker på at starte på et niveau, hvor du kan være med.

Lav nemt yoga derhjemme

Har du ikke lyst til at gå på et hold med andre, eller kan du ikke finde et hold i nærheden af, hvor du bor, kan det være en rigtig god idé at prøve at dyrke yoga derhjemme i stedet for. Der er mange videoer på nettet, der let kan hjælpe dig i gang med de første øvelser til hjemmetræning. Hvis du gerne vil have et fast program, som du kan følge, er der også lavet mange programmer, som du kan købe dig adgang til. Du kan også få online undervisning i yoga, hvis det er.

Find produkter til din yogatræning i hjemmet her