Har du aldrig prøvet at dyrke yoga før, men har du lyst til at give det et skud og lære det at kende, har vi her samlet et par gode råd til dig, så du kan være sikker på at komme godt i gang med yoga.

Har du mobil bredbånd med fri data kan du gratis hoppe på nettet og finde et yogahold i nærheden af dig, du kan melde dig på. Med dækningskort 4g kan du nemt se, hvor du har dækning på din mobil.

1 – Tag afsted med en god ven eller veninde

Første gode råd er at tage til yoga med en god ven eller veninde, som har prøvet det før, og som kan hjælpe dig godt ind i det den første gang.

Har du ikke en tæt ven eller veninde, der har prøvet det før, kan det også hjælpe at have en ven eller veninde med, som er på samme niveau som dig, men som er frisk på også at prøve det for første gang. Så kan I støtte hinanden.

2 – Vær ikke bange for ikke at kunne det samme som de andre

Så er det også meget vigtigt, at du ikke er bange for ikke at kunne det samme som de andre på holdet.

Der vil helt sikkert være et niveauforskel, da du ikke har prøvet det før, og de andre på holdet har nok gået til det i en længere periode. Men sådan er det jo nu engang, når du skal prøve noget nyt, og så længe du bare tager det seriøst og gør dit bedste, skal du ikke være bange for, at du ikke lige kan alle stillinger den første gang.

3 – Giv ikke op efter første gang

For det er nemlig også meget vigtigt, at du ikke giver op efter første gang. Det er nemlig meget sværere at dyrke yoga, end du lige skulle tro, og derfor er der mange, der hopper fra efter bare første gang.

Har du et ønske om at komme godt i gang med yoga, er det derfor vigtigt, at du ikke giver op, bare fordi du ikke lige kan ramme alle stillingerne i din første yogatime.

4 – Find yogatøj du føler dig tilpas i

Så er det også godt at finde noget tøj, du kan dyrke yoga i, som du har det godt med at have på.

Find dig gerne et par gode yogatights, som er behagelige at dyrke yoga i, og find gerne en god yogamåtte, hvis de ikke bliver stillet til rådighed af det sted, du kommer.

5 – Prøv yoga derhjemme først

Er du bare nysgerrig på at finde ud af, hvad yoga er for en størrelse, kan det være en god idé at prøve det af derhjemme først foran Youtube, eller hvor du nu kan finde nogle gratis instruktionsvideoer.

Det kan give et billede af, hvad du kan forvente, når du kommer til din første yogatime. Så det er et godt sted at starte.