Vil du gerne i gang med at dyrke yoga, og har du aldrig prøvet det før, får du her tre gode tips til at komme godt fra land.

Det kan være svært at lære yoga, hvis du ikke griber det rigtigt an fra start. Starter du eks. på et alt for højt niveau, uden at du har lært det basale og de nemmere øvelser først, kommer du ikke godt i gang med at lære yoga.

Har du brug for penge til yoga tøj eller andet udstyr, så lån 18 år her.

Husk det rigtige tøj

Først og fremmest gælder det om at have det rette tøj på, når du gerne vil i gang med at dyrke yoga. Du kan ikke dyrke yoga i al slags tøj. Der er i den grad noget tøj, der er mere velegnet til yoga end andet.

Du skal kunne bevæge dig, og derfor er det også essentielt for dig at købe noget rigtigt yoga tøj, inden du kommer til din første yoga time. Med det rette tøj på bliver det også en meget nemmere start for dig.

Sammenlign ikke dig selv med andre

Det andet tip du får med her i dag er, at du ikke skal sammenligne dig selv med andre omkring dig, eks. hvis du starter på et hold. Der er naturligvis andre, der er bedre end dig til at dyrke yoga, når du ikke har prøvet det før, men det skal du ikke lade dig gå på af.

At dyrke yoga handler om dig selv og at finde det frem inde i dig. Hvor langt de andre omkring dig er i deres forløb, kan du lade dem om. Du skal gøre det, du nu engang kan, og så skal du tage den derfra. Lad dig ikke gå på af, at du måske ikke er den bedste på holdet.

Find en instruktør der passer til dig

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du finder dig en instruktør, som der passer godt til dig. Der er jo lige så mange forskellige instruktører, som der er yoga hold, videoer på Youtube eller hvor der nu bliver undervist i yoga.

Brug tid på at finde frem til en instruktør, der har den passende mængde humor og erfaring for dit vedkommende. Så bliver det meget nemmere at lære yoga, hvis du er glad for instruktøren.