Hvis du gerne vil i gang med at dyrke yoga, er der heldigvis mange måder at gøre det på. Yoga er jo så nemt at have med at gøre, så du næsten kan dyrke det, uanset hvor du befinder dig. Har du ikke prøvet at dyrke yoga før, skal du ikke være bange for, at du ikke kan lære det. Det er måske overraskende hårdt i starten, men du kan hurtigt lære de første par positioner, og så er det jo ellers bare med at lægge på hele tiden.

Når du skal have energi til at dyrke yoga, kan det være godt med en sund kost. Husk at få købt dig en Stelton brødkasse, så du nemt kan opbevare dit hjemmebagte rugbrød, der er en vigtig del af kosten.

I dit fitnesscenter

Er du medlem af et fitnesscenter, er der gode chancer for, at du kan begynde til yoga der. Det kan være et rigtig godt sted at starte, da det tit er muligt at finde hold for begyndere, og der er gode chancer for, at du allerede har adgang til holdtræning i dit nuværende abonnement. På den måde skal du ikke ud og betale for at gå til yoga et andet sted, og du kan stille og roligt smage på det i dit fitnesscenter, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

På et yogahold

Hvis du ikke går i et fitnesscenter, og hvis du ikke har interesse i at melde dig ind bare for at dyrke yoga, kan det også være en mulighed for dig at melde dig ind på et yogahold. Der findes heldigvis mange af den slags rundt omkring i hele Danmark, så der burde være gode chancer for, at du også kan finde et center eller et hold i nærheden af, hvor du bor. Her kan du også være heldig at få dig en meget mere erfaren instruktør end i dit fitnesscenter, selvom der selvfølgelig også kan være dygtige instruktører der.

Derhjemme

Sidst, men ikke mindst, så har du jo også mulighed for at dyrke yoga derhjemme, hvis du er fint tilpas med ikke at have en instruktør, når du skal dyrke yoga. Du kan jo stadig have en instruktør på en skærm, da der findes mange gode videoer online eller apps på din mobil, som du kan gøre brug af, og som kan hjælpe dig med at bringe yoga instruktionerne ind i hjemmet. På Youtube kan du let komme i gang med nogle gratis videoer, og så kan du ellers overveje, om du vil betale for et medlemskab på en side eller på en app, når du vil tage skridtet videre.