BTC lyder måske ikke bekendt for dig, men måske er det fordi du ikke ved hvad forkortelsen står for. BTC står nemlig for den mest omtalte kryptovaluta: Bitcoin og dem kan du som helt almindelig person også tjene penge på.

Krypto- hvad for en fisk?

Mange er tilbøjelige til at tro, at når der er tale om kryptovaluta så er det noget værre noget, som man bare skal holde sig fra. Om det er ordet krypto som der skræmmer eller valuta måske, er svært at sige, men det mest sandsynlige er nok at det er uvidenheden bag, der er det der skræmmer allermest.

Lige netop den store uvidenhed er heldigvis noget som vi alle kan gøre noget ved. Vi kan nemlig lærer os selv mere omkring BTC som kryptovaluta, ved at læse lettilgængelige artikler som ligger flere steder online, hvor du med et hurtigt overblik får den overskuelige guide omkring køb af BTC. Find den perfekte og overskuelige guide for dig og køb bitcoins online. Det kan være det bliver din favoritinvestering.

Er det farligt?

Det er hverken farligt at investere i bitcoins, og de bider heller ikke. Bitcoins er som så mange andre kryptovalutaer en handelsvare, som også du kan få mulighed for at handle. Det minder lidt om at handle med aktier – Og aktiehandel er da med al tydelighed er blevet den mest trendende investeringsmetode der er at se for tiden.

Kryptovaluta er en smule anderledes end almindelige aktier, og det er også vigtigt at du kender til forskellene. Almindelige aktier kan sagtens svinge i kursen dagligt, og nogle mere end andre. Svinger de meget i kurs siger man at de er meget volatile – altså de gør store udsving. Er en aktie meget volatil er det oftest også forbundet med en større risiko.

Volatil og risici

Snakker vi kryptovaluta kontra aktier har vi især med volatile kurser at gøre – altså er der også en større risiko. Det er derfor rigtig vigtigt at du husker at sætte dig ind i den vare du har planer om at handle, for at vide hvor den er bedst at handle ift. kursen.

Du har sikkert prøvet at modtage et par spam-mails med at du skal huske at tjekke op på hvor meget dine nuværende bitcoins er værd, selvom du nu er ret overbevist om at du ingen ejer. Måske du også har set spam-opslag på diverse medier, hvor op til flere automatisk bliver tagget ved navn i forbindelse med en artikel om at selveste Mads Mikkelsen har tjent penge på bitcoin, og ved at klikke på den artikel kan du blive ført videre til hvad du tror er hans egen fortælling om, hvad han har gjort for at tjene kassen på BTC, men i stedet spammes dine venner.

Det er ret ærgerligt at mange har skælvet over idéen om at investere i kryptovaluta, fordi det netop er blevet misbrugt i så mange forbindelser der har ledt videre til spam. Sandheden er nemlig at det ligesom med aktier er en ganske fin måde at tjene penge på, hvis man sætter sig godt ind i sagerne.

Tjen penge på BTC

Tjen penge på BTC