Mangler du lækkert tøj til yoga? Hvis du elsker at dyrke yoga, ved du også, at det helt rigtige outfit kan være afgørende for en god træning. Du skal nemlig have tøj, der sikrer fri bevægelighed, åndbarhed og ikke mindst sørger for, at du føler dig komfortabel.

Hos Sportyfied finder du et stort udvalg af Adidas tøj og andet træningstøj fra kendte brands, der kan være med til at sikre dig den bedst mulige træning.

Hvad skal jeg tage på til yoga?

Der er lidt forskellige muligheder, hvis du skal bruge smart Adidas tøj fra Sportyfied til yogatræningen. Det afhænger nemlig også af, om du skal lave flow yoga, hot yoga eller bare lave yogaøvelser hjemme på stuegulvet.

Hvis du dyrker flow yoga eller hot yoga, vil du ofte også få pulsen mere op. Derfor er det en fordel, hvis du vælger Adidas tøj, der sørger for, at du er godt tilpas og ikke får det for varmt under øvelserne. Her kan det være en god idé at overveje kortere bukser eller shorts og en t-shirt eller top.

Skal du derimod lave øvelser hjemme, kan det være en god ide, at du har lidt mere tøj på. Du kan med fordel overveje et par Adidas leggings og en t-shirt med en ekstra langærmet trøje til at tage udenpå tøjet.

Du skal kunne bevæge dig frit i dit Adidas tøj

Uanset om du vælger Adidas tøj eller et andet brand fra det store udvalg hos Sportyfied, skal du sikre dig, at du har fri bevægelighed. Under yogaøvelserne kommer du ud i yderpositioner og skal derfor også kunne bevæge dig i dit Adidas tøj uden hæmmende syninger eller manglende fleksibilitet i materialerne.

Når du køber Adidas tøj hos Sportyfied, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Derudover har du rig mulighed for at vælge netop det outfit, der passer til dig og dit behov for bevægelsesfrihed under yogaøvelserne.

Find et stort udvalg af Adidas tøj til yoga og meget andet hos Sportyfied

Hos Sportyfied kan du få alt indenfor sportstøj til både private, virksomheder og sportsklubber. Det er derfor nemt at få det helt rigtige Adidas tøj til yoga, holdtrøjer til sportsklubben eller andet, du har brug for i forbindelse med sportsaktiviteter.

Besøg www.sportyfied.com/da, og se det store udvalg.

Hvis du er medlem af en sportsklub, har du ekstra muligheder hos Sportyfied. Der kan nemlig oprettes en separat webshop til klubben, hvor medlemmerne kan købe alt deres holdtøj – selvfølgelig trykt med klubbens slogan eller logo.